Facebook konečně spouští v Evropě svoji seznamovací platformu

 PC a Mobily 
29. října 2020 15:40 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Seznamování přes Facebook už je možné i v Evropě Facebook
Seznamovací platforma Facebooku bude v Evropě konečně spuštěna, a to po devítiměsíčním zpoždění kvůli obavám z porušování soukromí.

Randění po Facebooku bude spuštěno ve 32 evropských zemích poté, co Facebook konečně získla souhlas komisaře pro ochranu údajů.

Profil bude možné smazat

Aby získal potřebný souhlas úřadů, Facebook provedl změny, které zahrnují jasné označení seznamky jako vlastnosti Facebooku a také proces registrace, který umožňuje snadné smazání seznamovacího profilu.

Uživatelé v evropských zemích tak budou moci propojit své profily se seznamovací aplikací na Facebooku a začít se poohlížet po vhodném protějšku.

Facebook v minulosti prohlásil, že neexistuje žádné překrývání mezi chováním uživatele při seznamování přes Facebook a jeho hlavní stránkou na Facebooku, což znamená, že veškerá vaše aktivita v seznamce na Facebooku zůstane pouze tam.

Seznamování i podle zájmů

Facebook Dating představuje uživatelům potenciální partnery na základě jejich geografické blízkosti a také preferencí, jako je výška a věk. Uživatelé mají možnost dát seznamovací platformě přístup k veřejným událostem na Facebooku, kterých se sami účastní, aby zjistili, zda mají oni a jejich potenciální partneři společné zájmy.

Mezi hlavní funkce seznamovací aplikace patří schopnost sdílet příběhy ve vašem profilu, nebo funkce Secret Crush, která vám umožní vybrat až devět vašich přátel z Facebooku nebo sledujících na Instagramu, se kterými byste chtěli randit, aniž by o tom věděli. A chybět nebude ani funkce videochatu.

Než se ale do randění přes Facebook pustíte, mějte na paměti, že přihlášením se ke službě Facebook Dating dáte ještě více svých osobních údajů do zařízení pro profilování lidí na Facebooku. Dále čtěte: Jak algoritmy sociálních médií narušují naši schopnost svobodně se rozhodovat.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47