Způsob, jakým držíte svůj mobil, dokáže prozradit hodně o vaší osobnosti

 PC a Mobily 
18. května 2022 11:01 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nejčastěji lidé drží mobil v jedné ruce a používají palec Unsplash
Vše co děláme, vypovídá o tom jací jsme. To je velká psychologická pravda. I naše gesta dokáží vyzradit hodně o naší osobnosti a teď abychom si dokonce dávali pozor na to, jak držíme vlastní mobil.

I způsob, jakým mobil držíme v ruce, o nás dokáže hodně vypovědět. A to jsme si dosud mysleli, že na tom vůbec nezáleží, že to nemůže být důležité. Prostě každý drží telefon nějakým způsobem, který mu je pohodlný. Ale není to pravda.

Držení telefonu v jedné ruce

To je ten způsob, kdy si vystačíte s jednou rukou a palec používáte pro ovládání displeje. Pokud je to i váš případ, pak jste především sebevědomí lidé, kteří se dokáží vypořádat se vším, co jim život přinese. Jste i do jisté míry bezstarostní a většinu života také šťastní.

Držení telefonu v jedné ruce a používání palce druhé ruky

Pokud držíte mobil tímto způsobem, tedy telefon si položíte do jedné ruky a palec druhé ruky používáte k ovládání displeje a rolování, pak jste s největší pravděpodobností velmi pragmatičtí. V reálném životě to znamená, že nijak zvlášť neriskujete, jste trochu opatrní, ale zároveň také patříte mezi empatické lidi, kteří se zajímají o ostatní,

Držení telefonu v obou rukách a používání obou palců

Pokud používáte svůj mobil tímto způsobem, pak jste velmi energičtí a také kreativní lidé. To znamená, že si nejen rádi užíváte večírky a party, ale také dokážete rychle najít řešení na prakticky jakýkoliv problém. Díky vaší zálibě ve večírcích to ale nejspíš nebudete mít ve vztazích úplně snadné.

Držení telefonu v jedné ruce a používání ukazováčku druhé ruky

Pokud držíte svůj mobil tímto způsobem, pak jste opravdu velmi kreativní lidé. Máte velkou představivost, neustále něco vymýšlíte a taky máte velmi dobré nápady, které vám vaše okolí mnohdy závidí. Všechno se vám nakonec vždy podaří, i když třeba musíte začít znovu v novém zaměstnání. Rádi se bavíte s přáteli, ale dokážete bez problémů trávit čas i o samotě. Alespoň tak máte prostor pro vymýšlení nových věcí.

Autorský článek, další zdroj: Beauty AAL

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47