Na telefonech s Androidem lze číst smazané zprávy z WhatsAppu. Stačí na to speciální appka

 PC a Mobily 
01. února 2022 21:01 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dostat se ke smazaným zprávám je sice lákavé, ale taky nebezpečné Pixabay
Uživatelé telefonů s Androidem mají nyní možnost se dostat ke svým smazaným zprávám na WhatsAppu. Stačí na to jedna aplikace. Není ale moc bezpečná.

K načtení smazaných zpráv lze použít hned několik různých aplikací. Zdá se však, že jedna nová aplikace s názvem WAMR získává smazaná data z WhatsAppu, Facebook Messengeru a dalších platforem. Kvůli šifrování na zařízeních Android nemůže WAMR přistupovat ke zprávám přímo.

Jak tedy můžete smazané zprávy získat?

Aplikace je totiž docela chytrá a používá vaši historii oznámení ke čtení zpráv a vytvoření zálohy zpráv podle informací z obchodu Google App Store. Aplikace WAMR detekuje smazanou zprávu a poté vám zobrazí upozornění. Ze zpráv lze také obnovit další média včetně obrázků, videí, animovaných gifů, zvuku, hlasových poznámek či dokumentů.

Zní to sice skvěle, protože každý občas nechtěně vymaže něco, co později potřebuje, tato aplikace však sama upozorňuje, že nejde o oficiální způsob, jak obnovit smazané zprávy a také varuje, že může narazit na omezení na základě aplikace, kde jsou data zpráv, nebo dokonce z operačního systému Android. Stažením aplikace je také spojeno riziko ochrany osobních údajů. 

Jak nainstalovat aplikaci WAMR

Otevřete instalaci aplikace WAMR, pro její fungování na vašem zařízení Android bude potřeba udělit několik oprávnění. Měli byste ale vědět, že tato aplikace skutečně není bezpečná a dokonce může ohrozit vaše data v telefonu z jiných aplikací.

Aplikaci sice poté, co udělíte veškerá oprávnění, snadno nainstalujete podobně jako všechny ostatní appky, než se ale do toho pustíte, opravdu zvažte, zda chcete podstupovat takové riziko kvůli několika smazaným zprávám.

Zdroj: NY Post, The Sun.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47