Automobilové roadshow se opět rozjíždějí. Peugeot startuje v červnu

 Auto-Moto 
26. května 2021 11:31 / Ema Maxová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Po nucené roční pauze se Peugeot Emotion Day opět vrací. Peugeot
V době předcovidové byly roadshow pořádané automobilkami pro potenciální klienty běžné, a navíc velice oblíbené. Na akci probíhající u nákupního centra vyrazila celá rodina, přičemž si řidiči vyzkoušeli auta a seznámili se s novými technologiemi, zatímco se děti bavily ve skákacím hradu a teenageři na rallyovém trenažeru. Nakonec si všichni společně dali v zázemí roadshow zmrzlinu nebo kávu zdarma. V době předcovidové byly roadshow pořádané automobilkami pro potenciální klienty běžné, a navíc ve

V roce 2020 většina příležitostí k testování vozů zmizela, letos se však chystá comeback. První vlaštovkou je francouzská automobilka Peugeot. Svou tradiční roadshow Peugeot Emotion Day spustí 1. června.

„Po nucené roční pauze se Peugeot Emotion Day opět vrací. Naše putování po českých a moravských městech začneme v úterý 1. června v OC Letňany v Praze,“ říká Jana Vlášková, Event manažerka značky Peugeot v ČR, a dodává: „V dalších dnech se s testovacími vozy přesuneme na druhý konec Prahy do Stodůlek, pak do Čestlic, do Říčan a v sobotu 5. června nás návštěvníci najdou u koncesionáře Peugeot Kopecký v pražských Strašnicích. Potom hlavní město opustíme a vyrazíme do Mělníka, následně do Kladna, Karlových Varů a mnoha dalších měst. Celkem navštívíme 37 míst po celém Česku. Poslední lokací bude Příbram, kam dorazíme po téměř dvouměsíčním testovacím maratonu 23. července.“

Na každém z těchto míst bude pro návštěvníky připraveno k testování jedenáct vozů. Největší pozornost pravděpodobně přitáhnou tři 100% elektrické modely Peugeot e-208, e-2008 a e-Traveller, a dále pak plug-in hybridní vozy Peugeot 3008 Hybrid, 3008 Hybrid4 a 508 SW Hybrid. Řízení automobilů vybavených elektromotorem si získává stále větší zájem řidičů, kterým přináší jedinečný zážitek z tiché jízdy s nulovými emisemi CO2 a s okamžitou reaktivitou vozu. Dá se tedy očekávat, že si tuto pro mnoho řidičů novou zkušenost, účastníci akce nenechají ujít. Řadu vozidel se spalovacími motory budou na Peugeot Emotion Day zastupovat Peugeot 3008 PureTech 180 a dva sedmimístné vozy 5008 BlueHDi 180 a Rifter Long.

Kromě atraktivních testovacích vozů budou pro návštěvníky připraveny také doprovodné aktivity, například jízdy na simulátoru Xseries 208 a soutěže o ceny. Zájemci o testovací jízdu s vozy Peugeot se mohou registrovat už teď na peugeotemotionday.cz.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve