Nejlepší funkce chytrých hodinek, které musíte vyzkoušet

 Komerční sdělení 
11. června 2024 14:59 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jednou z nejvýznamnějších novinek poslední doby je měření krevního tlaku hodinkovna.cz
Chytré hodinky se postupně staly nepostradatelným pomocníkem v dnešním uspěchaném světě. Dnešní smartwatch už nabízejí mnohem více než jen sledování kroků a srdečního tepu. Představíme vám zajímavé funkce chytrých hodinek, které stojí za investované peníze.

Změřte si krevní tlak bez nutnosti pořizovat tlakoměr

Jednou z nejvýznamnějších novinek poslední doby je měření krevního tlaku. Například hodinky Samsung Galaxy Watch 4 umožňují sledovat krevní tlak přímo ze zápěstí, což je obrovský přínos pro lidi trpící hypertenzí.

EKG na zápěstí

Integrované EKG, které nabízejí například nové Apple Watch, dokáže zaznamenat elektrickou aktivitu srdce a detekovat nepravidelnosti, jako je fibrilace síní. Můžete tak včas odhalit potenciální broblém se srdcem a zajít si na preventivní prohlídku ke kardiologovi.

Zjistěte okysličení krve

Měření hladiny kyslíku v krvi (SpO2) se stalo standardem v mnoha nových hodinkách značky Garmin. Tato funkce, dostupná například u Garmin Venu 2 Plus, je užitečná během spánku nebo při fyzických aktivitách. Nízké hodnoty SpO2 mohou indikovat problémy s dýchacím systémem nebo srdečním selháním. Monitorování SpO2 během spánku může odhalit spánkovou apnoe nebo jiné poruchy dýchání.

Měřte a analyzujte svoje sportovní aktivity

Pro sportovce jsou chytré hodinky s GPS a měřením tepu neocenitelným pomocníkem. Například hodinky Polar Grit X Pro nabízí přesný GPS tracking a detailní analýzu tréninku bez nutnosti nosit u sebe mobilní telefon. Velký výběr chytrých hodinek s GPS najdete na webu https://hodinkovna.cz.

Analyzujte kvalitu spánku

Nové modely hodinek Suunto nabízejí pokročilé funkce pro sledování spánku, včetně analýzy jednotlivých fází spánku a tipů na zlepšení jeho kvality.

Plaťte jednoduše a zůstaňte na příjmu

Díky NFC čipu nyní můžete provádět bezkontaktní platby chytrými hodinkami. Některé modely zároveň nabízejí chytrá upozornění na příchozí hovory, SMS a další notifikace z mobilních aplikací, což umožňuje být neustále ve spojení s okolním světem.

Přizpůsobte si vzhled hodinek podle sebe

Chytré hodinky nabízejí široké možnosti personalizace, od vyměnitelných řemínků po různé ciferníky podle příležitosti. Chytré hodinky se stávají stále sofistikovanějšími a nabízejí funkce, které mohou výrazně usnadnit život. Vyberte si ty, které nejlépe vyhovují vašim potřebám, a objevte jejich obrovský potenciál. Široký výběr chytrých hodinek najdete na webu https://hodinkovna.cz/chytre-hodinky. Pokud však patříte do staré školy a chcete pouze, aby hodinky dobře vypadaly a ukazovaly čas, mrkněte na adresu https://hodinkovna.cz/panske-hodinky.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Umělé řasy jsou dávno out. Podpořte své vlastní řasy k růstu pomocí ricinového oleje a vitamín E

Tech

Nejlepší funkce chytrých hodinek, které musíte vyzkoušet