Okurková sezóna u prodejců aut nehrozí, nejzajímavější akce probíhají právě teď

 Auto-Moto 
07. srpna 2024 09:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hledáte-li moderní, kompaktní a dynamické auto, Peugeot 208 by rozhodně na vašem seznamu kandidátů neměl chybět Peugeot
Navzdory horkému letnímu počasí, které svádí spíš k povalování na pláži a dlouhým siestám, vykazuje automobilový business velmi činorodou aktivitu. Není divu. Je totiž třeba dohnat zdrcující prodejní propady vyvolané loňskou a předloňskou čipovou krizí, která automobilový trh totálně ochromila. Teď se ovšem zdá, že je konečně zažehnána.

Továrny opět chrlí nové vozy, a dealeři tak plní sklady a nabízejí klientům širokou nabídku vozů k okamžitému odběru, a navíc za super ceny. Mnohdy se jedná o nejvýhodnější ceny letošního roku. Jednu takovou akci spustil Peugeot. Nabízí mimořádné akční výhody na tři své největší prodejní hity: malý hatchback Peugeot 208, městské SUV Peugeot 2008 a populární osobní dodávku Peugeot Rifter. Na všechny tyto modely lze získat výkupní bonus 15 000 Kč. Na dalších 15 000 Kč si přijdete, zvolíte-li financování LIVE. Celkem tak ušetříte 30 000 Kč.

Za covidu se museli smířit se ztrátami takřka všichni. Automobilový průmysl ovšem živořil i dlouho po covidu. Největším problémem byl nedostatek čipů. Výpadky zaznamenaly i některé suroviny. Jednou to byl kaučuk, pak zase ocel. S válkou na Ukrajině se vynořil nečekaný problém, a to nedostatek řidičů kamionů. Následkem byly komplikace v logistice. A tím seznam nepříznivých faktorů zdaleka nekončil. Teď se ale automobilový průmysl vzpamatoval a znovu vstal z popela. Dokonce se dá říct, že zažívá prudké zlepšení, čehož prodejci aut pochopitelně využili a vytvořili si skladové zásoby.  Zákazníci tak mohou opět pořídit nové auto dle svých požadavků, a hlavně bez čekání, jak potvrzuje i obchodní ředitel značky Peugeot, Filip Lapka: „V naší koncesionářské síti jsou bohaté skladové zásoby vozů Peugeot 208, 2008 a Rifter. To pro nás bylo impulsem k vyhlášení mimořádné akční nabídky. Klienti tak mají k dispozici široký výběr vozů, které mohou pořídit výhodně, a hlavně bez čekání.“

Hledáte-li moderní, kompaktní a dynamické auto, Peugeot 208 by rozhodně na vašem seznamu kandidátů neměl chybět. Jeho popularita v Česku letos výrazně roste, což je pravděpodobně i zásluhou čerstvého velmi povedeného faceliftu. Od začátku letošního roku si oproti loňsku Peugeot 208 polepšil o více než 35 %. V rámci letní akční nabídky lze tento model pořídit 369 000 Kč, což je zatím nejvýhodnější cena letošního roku.

Peugeot 2008 není třeba dlouze představovat. Už devátým rokem je nejprodávanějším peugeotem v Česku. A zájem o něj jen kvete, za letošní rok eviduje už skoro 60procentní nárůst oproti loňsku. S výkupním bonusem a slevou na financování jeho cena spadla na zajímavých 459 000 Kč.

Také osobní dodávka Peugeot Rifter ještě donedávna patřila k nejžádanějším vozům značky. Ještě před covidem Peugeot prodával několik stovek Rifterů měsíčně. Pak ale značka v rámci snižování koncernových emisí zastavila prodej spalovacích motorů a Rifter se tak nabízel jen jako elektromobil. Teď se ovšem dieselové a benzínové verze k velké radosti klientů vrátily. Dealeři neváhali a patřičně se zásobili. Díky tomu teď můžete koupit osobní verzi Riftera za 575 000 Kč, a verzi s homologací N1 za 515 000 Kč.

Nabídka zahrnuje výkupní bonus ve výši 15 000 Kč a dalších 15 000 Kč jako slevu v rámci financování LIVE. Akce je platná v červenci a vztahuje se jak na skladové vozy, tak i na objednávky do výroby.

Témata: peugeot, hatchback,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty