Jak odstranit všechny vaše staré tweety najednou

 PC a Mobily 
21. března 2021 09:44 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Odstranění tweetů není vůbec jednoduché Pixabay
Pravděpodobně nejste stejní jako před pěti lety. A i kdyby ano, Twitter rozhodně není stejné místo jako v jeho počátcích. Kdysi volná webová stránka je nyní vesměs problematická sociální síť.

Takže mnozí lidé zjišťují, že už neexistuje žádný dobrý důvod, proč by jejich tweety z dávných dob měly stále existovat, a je dobré se jich naopak zbavit. Tady je ten správný postup, jak na to.

Jak vymazat staré tweety

Své tweety můžete odstranit dvěma způsoby. Prvním je služba Tweet Delete, která se jednoduše připojí k vašemu účtu Twitter a jde na to. Tweet Delete je zdarma a snadný, ale nedokonalý. Zbaví vás pouze vašich 3 200 nejnovějších tweetů.

Druhý způsob je dokonalejší, ale obvykle je zpoplatněn. Jde o službu TweetEraser. Při ceně 6,99 dolaru ale udělá dobrou práci a zbaví vás navěky všech vašich tweetů.

Důvodem pro tyto dva různé způsoby je omezení v aplikačním programovém rozhraní (API) Twitteru. Twitter poskytuje aplikacím (jako jsou tyto programy pro odstraňování tweetů) přístup pouze k vašim nejnovějším tweetům, zatímco ostatní jsou nepřístupné. Stále je můžete najít ve svém zdroji (a tím také i ostatní lidé).

Můžete je projít a ručně je odstranit sami, ale to trvá neskutečně dlouho, protože jsou mimo rozsah pro mazání lite aplikací. Profesionální nástroje toto omezení obejdou tím, že vás tzv. vyzvou k nahrání archivu vašich tweetů, což jim poskytne úplnou mapu namísto omezené mapy, kterou by získali z API Twitteru a tím obejdou toto omezení.

Jak vše obejít a zdarma

Ano, je tu ještě jedna možnost. Použijte způsob přes Tweet Delete opakovaně a znovu a znovu mažte prostřednictvím této služby 3 200 nejnovějších tweetů. Jak dlouho bude trvat, než takto všechno vymažete, záleží samozřejmě na tom, jak moc jste tweetovali.

Ať už si vyberete jakoukoli metodu mazání tweetů, prvním krokem by mělo být požádání o archiv na Twitteru.

Chcete-li požádat o archiv na Twitteru, tak přejděte na Twitter.com> Klikněte na tlačítko Více na levé liště> Nastavení a ochrana osobních údajů> Váš účet> Posouvejte, dokud se nezobrazí Stáhnout archiv vašich dat> Zadejte heslo> Klikněte na tlačítko Požádat o archiv.

Twitter vás upozorní, že tento proces může zabrat trochu času, ale až bude váš archiv hotový, bude zaslán e-mailem na účet přidružený k vašemu Twitteru.

Nyní, když máte svůj archiv, je čas se pustit do práce. Jednoduše připojte svůj účet Twitter k vybranému mechanismu mazání a postupujte podle jeho pokynů. Ať už je metoda jakákoli, neočekávejte okamžité výsledky. Twitteru bude nějakou dobu trvat, než správně zareaguje na váše mazání. Takže mu dejte čas, zvláště pokud mažete tweety přes Tweet Delete opakovaně, abyste získali více než 3 200 smazaných tweetů.

Až se vám podaří všechny vaše tweety vymazat, pamatujte na to, že pro váš zdravý rozum je v budoucnu nejlepší vůbec netweetovat a obecně k sociálním sítím přistupovat obezřetně. Dále čtěte: Nový interaktivní nástroj vám pomůže vyhledat podobné písničky.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008